Warning: The magic method Gallery_Img::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/e/9/karate-tomodachi.be/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-images/gallery-images.php on line 97 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /customers/9/e/9/karate-tomodachi.be/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /customers/9/e/9/karate-tomodachi.be/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264 Vlaams kampioenschap 2017 – Tomodachi Sint-Truiden – Zoutleeuw

Vlaams kampioenschap 2017

Op 22 januari ging in Lebbeke het Vlaams Kampioenschap Multistijl door. Het betreft hier een kata en kumite competitie waar alle karatestijlen aan meedoen. Van onze club deden Marguillier Lien, Hermans Simon en Simionato Andrea mee.

Lien verloor slechts éénmaal met 2-1 en behaalde een derde plaats in de categorie Kata meisjes kadetten. Simon werd knap tweede in de categorie kumite preminiemen. Hij won drie wedstrijden overtuigend en verloor de finale met 2-0.

Andrea geraakte spijtig genoeg gekwetst in zijn kumite wedstrijd voor de derde plaats en kon deze wedstrijd niet meer uitdoen.